Hans Dulfer.
Hans Dulfer. Mr Mark Groeneveld

Saxofonist Hans Dulfer geeft corona-proof shows in P60

30 augustus 2020 om 15:00 Muziek

AMSTELVEEN De bekende saxofonist Hans Dulfer brengt op vrijdag 4 september zijn eerder vanwege de coronamaatregelen uitgestelde show in Poppodium P60. Hij speelt op deze avond twee sets in een corona-proof setting met slechts 60 zitplaatsen per show.

Hans Dulfer is jazzmuzikant in hart en nieren. In zijn lange carrière mocht hij het podium delen met bekende Nederlands muzikanten, onder wie Jan Akkerman en Herman Brood. Daarnaast heeft Dulfer zich met vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Hij is ook de vader va de bekende saxofoniste Candy Dulfer.

Het Amstelveense Poppodium P60 heeft verschillende maatregelen getroffen om zijn shows in een zo’n veilig mogelijk omgeving en volgens de maatregelen van de overheid plaats te laten vinden. Zo vindt er onder andere een triage-gesprek plaats bij binnenkomst waarbij vragen over coron-gerelateerde klachten gesteld worden, worden bezoekers geplaceerd op een van de zitplaatsen in de zaal en worden drankjes geserveerd. 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro. Voor beide shows is nog een klein aantal tickets beschikbaar. Set 1 begint om 19.45 uur en set 2 om 22.00 uur. Klik hier voor meer info over set 1 en hier voor info over set 2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie