Afbeelding
(pixabay)

Eerste rommelroute van Amstelveen in de wijk Elsrijk

22 augustus 2020 om 07:30 Activiteiten

AMSTELVEEN De Rommelroute is een bekend fenomeen in vele steden, maar nog niet in Amstelveen. De wijk Elsrijk is de eerste wijk in Amstelveen waar tijdens Burendag op zaterdag 26 september van 11.00 tot 15.00 uur een rommelroute georganiseerd wordt.

Tijdens de Rommelroute kunnen bewoners van de wijk Elsrijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Bewoners kunnen zich aanmelden als deelnemer. Hoe meer mensen er meedoen als deelnemer, hoe groter de route door de wijk wordt. Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen. De deelnemers zijn herkenbaar aan een raamposter. Begin september worden de deelnemers op een kaart op de website weergegeven.

Tijdens de Rommelroute worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Let op 1,5 meter afstand en sta alleen met gezinsleden in de tuin. Er mag alleen verkocht worden vanuit de eigen tuin of garage. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op onze website www.stadsdorpelsrijk.nl/rommelroute.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie