Judoka Tijn Loos wint in Beuningen
Judoka Tijn Loos wint in Beuningen Rob Loos

Judoka’s Ezra Soesan en Tijn Loos kampioen in Beuningen

12 maart 2018 om 17:33 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag deden 4 judoka’s van Karel Gietelink Sport mee aan het internationale Groot-Beuningen judo toernooi. In de klasse tot 24 kilo wist Ezra Soesan met drie partijen zijn poule te winnen.  Tijn Loos (zie foto) won in de middag bij de jongens tot 21 jaar de klasse tot 66 kg. Hij won 4 partijen met ippon. Benjamin Zwaan (-42 kg) verloor zijn 5e partij, de partij om brons en moest genoegen nemen met een 4e plek. Inno Loeber (-34 kg) won 1 partij maar verloor de 2 volgende en lag daarmee uit het toernooi.

Districtskampioenschappen Noord-Holland

Op zondag trad Jason Belmer aan in Beverwijk voor het kampioenschap van Noord-Holland, ook wel het districtskampioenschap genaamd. Hij won zijn eerste partij maar verloor de volgende twee waardoor hij geen medaille kon veroveren.