Afbeelding
Pixabay

Groepscursus Omgaan met psychische klachten

3 augustus 2020 om 14:00 Zorg

AMSTELVEEN Leven met iemand met psychische problemen heeft vaak ook voor familie of vrienden grote gevolgen. Voor de partner, ouder, zoon, dochter, zus, broer, vriend(in) zijn vragen als ‘hoe kan ik met de problemen omgaan, hoe geef ik steun en zorg ik ook goed voor mezelf?’ belangrijk.

Deze vragen kunnen beantwoord worden bij Prezens tijdens het familiespreekuur en de groepscursus voor familieleden en andere naasten. De groepscursus wordt gegeven in samenwerking met Mantelzorg en Meer.

FAMILIESPREEKUUR Familieleden en andere naasten kunnen voor individuele gesprekken gebruik maken van het familiespreekuur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

GROEPSCURSUS Woensdag 7 oktober begint bij Mantelzorg & Meer, Bouwerij 4, de groepscursus Omgaan met psychische klachten. De cursus voor familieleden en andere betrokkenen bestaat uit vijf bijeenkomsten van 19.00 tot 21.00 uur. Deelname is kosteloos. De cursus is bedoeld voor inwoners van Amstelland.

Bel voor meer informatie over het familiespreekuur en de groepscursus en voor aanmelding met Prezens: 088-788 5015 of mail naar preventie@prezens.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie