Afbeelding
Eigen foto

NetZomer Beachvolleybaltoernooi van JCI Amsterdam-Amstelland in The Beach

29 juli 2020 om 07:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN JCI Amsterdam-Amstelland houdt woensdag 30 september haar jaarlijkse NetZomer Beachvolleybaltoernooi. In The Beach in Aalsmeer staat dan vanaf 18.00 uur eerst een gevarieerd buffet klaar. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Dit jaar is er maar beperkt plaats.

Om 19.00 uur beginnen de eerste wedstrijden. De finale wordt rond 22.30 uur gespeeld. De sportieve avond kan na afloop onder het genot van een drankje geëvalueerd worden aan de bar. De kosten bedragen 235 euro per team van 5 personen, dit is inclusief buffet en 3 drankjes.
Met de opbrengsten van Netzomer zal JCI Amsterdam-Amstelland een gratis diner organiseren voor lokale mensen die wel een sociaal evenement kunnen gebruiken. Aanmelden kan via deze link of naar via www.jciaa.nl

JCI Amsterdam-Amstelland is deel van een van de leidende netwerken van Nederland voor jonge mensen tot 40 jaar. JCI is een vereniging die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. Met ongeveer 2.000 leden verdeeld over bijna 80 Kamers in Nederland, richt JCI zich op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van henzelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel lokaal, nationaal als internationaal. Wie een uitdaging zoekt, wil bijdragen aan positieve veranderingen in de eigen omgeving, nieuwe mensen wil leren kennen en het zakelijk netwerk wil uitbreiden, kan eens kijken op www.jciaa.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie