Ook de tramshop in het Haarlemmermeerstation is zondag open.
Ook de tramshop in het Haarlemmermeerstation is zondag open. Joop Touw

Museumtram rijdt weer vanaf zondag 19 juli

18 juli 2020 om 23:09 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Vanaf zondag 19 juli rijdt de Electrische Museumtramlijn Amsterdam weer op lijn 30, voorlopig tussen Haarlemmermeerstation en Molenweg (Amstelveen), één keer per uur tot 16.00 uur. Ook is de tramshop weer open.

De eerste rit begint om 11.00 uur op het Haarlemmermeerstation. Wie helemaal meerijdt tot in Amstelveen is bijna een half uur onderweg. Uitstappen is mogelijk bij Olympisch Stadion (halte Jan Wilsbrug), bezoekerscentrum Amsterdamse Bos en Bosbaan (halte Van Nijenrodeweg), alternatieve ingang Amsterdamse Bos (halte Kalfjeslaan, Amsterdamseweg, Karselaan, Molenweg). De conducteur verkoopt de kaartjes in de tram. Bij hem is alleen contant betalen mogelijk. Wie met pin wil betalen, kan de kaartjes kopen in de Tramshop in het Haarlemmermeerstation.

Vanwege de Covid-19 maatregelen dienen passagiers en medewerkers op het station 1,5 meter afstand houden. In de tram is het dragen  van een mondkapje verplicht. Er zijn geen staplaatsen in de tram en er zijn geen gereserveerde plaatsen: vol = vol.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie