Afbeelding
WSA

Watersportvereniging Amstelveen houdt 25 juli open dag

17 juli 2020 om 11:32 Overig

AMSTELVEEN De watersportzomer op De Poel is alweer in volle gang. Om sfeer te proeven en misschien zelfs aan den lijve te ondervinden hoe leuk het is om te zeilen of surfen bij WaterSportvereniging Amstelveen (WSA), kan zaterdag 25 juli tijdens de open dag van WSA een kijkje worden  genomen bij de vereniging aan de Handweg. Wie belangstelling heeft voor de watersport kan er die dag terecht van 13.00 tot 16.00 uur.

De WSA is een kleine familievereniging. Plezier en lekker varen op De Poel, dát is het doel. Hiervoor beschikt de WSA over een mooi groen terrein met een haventje. De WSA heeft verschillende soorten zeilboten, windsurfplanken, kano’s, sup-boards en een roeiboot. Leden met voldoende ervaring kunnen daar zelf het water mee op gaan. 

In de nazomer is nog plek voor zeil- en windsurflessen voor de jeugd. Daarnaast beleven families ook veel gezelligheid tijdens de evenementen van de vereniging, zoals een barbecue en een zeil- en surfcompetitie. Belangstellenden kunnen er alles over te weten komen tijdens de open dag op 25 juli. WSA is te vinden aan de Handweg 131 in Amstelveen. Meer informatie op www.OpDePoel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie