Veldhuis en Kemper treden op in Schouwburg Amstelveen.
Veldhuis en Kemper treden op in Schouwburg Amstelveen. bob bronshoff

Veldhuis & Kemper en prima ballerina Igone de Jongh in Schouwburg Amstelveen

13 juli 2020 om 07:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Veldhuis & Kemper openen vrijdag 4 september het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Amstelveen met twee voorstellingen van hun programma Zonder Meer.

De mannen staan te trappelen om weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden: optreden. Zonder Meer is een heerlijk dik uur Remco, Richard, een vleugel, verhalen én de mooiste liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch voor het maximaal aantal toeschouwers dat is toegestaan. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

Prima ballerina Igone de Jongh danst donderdag 24 september in Openbare Repetitie de mooiste choreografieën uit haar omvangrijke carrière. De prima ballerina, gelauwerd en bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet, gaat de theaters in. In de Openbare Repetitie vertelt zij tussen het dansen door over haar leven als danseres. Een leven van lunchen met een blaadje sla, moordende repetities, kapotte voeten, maar ook van premières in het pluche met koningen en koninginnen. Een exclusief kijkje in het leven van de prima ballerina!

VERKOOP SEIZOEN 2020-2021 Voor de maand september zijn er al voorstellingen in de verkoop. Ook de verplaatste voorstellingen (onder anderen René van Meurs, Nienke Plas, Jandino en HuubStapel) zijn weer opnieuw in de verkoop. Eind augustus presenteert de schouwburg haar plannen voor de maanden september tot en met december.

Info en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie