De werkomgeving is in ieder geval inspirerend te noemen.
De werkomgeving is in ieder geval inspirerend te noemen. Joop Touw

Cobra zoekt publieksmedewerkers

9 juli 2020 om 11:30 Kunst

AMSTELVEEN Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is op zoek naar vrijwilligers die bezoekers willen informeren en de boel een beetje in de gaten willen houden. Het gaat om twee keer per week.

Op dit moment is in het museum de grote zomertentoonstelling This is Surrealism! met kunstenaars als Salvador Dali, René Magritte, Man Ray en vele anderen te zien. Hiervoor zijn ze op zoek naar leuke enthousiaste collega’s die op vrijwillige basis ons team komen versterken. Het Cobra Museum is een internationaal museum voor moderne en actuele kunst dat bezoekers vanuit de hele wereld ontvangt. Om deze bezoekers een onvergetelijke beleving te bieden zoeken ze collega’s die de bezoekers voorzien van informatie, toezicht houden in het museum en Nederlands en Engels spreken (meer talen mag ook). Uiteraard moeten vrijwilligers het leuk vinden, meegaan in de cultuur van het museum, kunstminnend zijn, gastvrij zijn en in ieder geval minimaal 2 keer in de week beschikbaar zijn in de periode juni tot en met september (met uitzondering van eventueel reeds geplande vakantie). Vrijwilligers in het Cobra zijn minimaal 21 jaar oud.

AANMELDEN Voor meer informatie en aanmelden: mail CV en motivatie onder vermelding van ‘vacature publieksmedewerker’ naar e.vandenberg@cobra-museum.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie