Ook sporten is een belangrijk onderdeel tijdens de Summer School.
Ook sporten is een belangrijk onderdeel tijdens de Summer School. Eigen foto

Chinees leren voor kinderen in combinatie met sport

7 juli 2020 om 07:15 Overig

AMSTELVEEN Summer School – The Mandarin Club organiseert deze zomer een vijfdaagse cursus voor kinderen om Chinees Mandarijns te leren en tegelijkertijd sportief bezig te zijn met bijvoorbeeld voetbal, golf en tennis. Het nieuwe initiatief is voor kinderen van 6-14 jaar en heeft als belangrijkste doel dat ze daar veel plezier aan beleven.

Door de vele thuiswerkende ouders gedurende de coronacrisis is het initiatief ontstaan om een Summer School te organiseren waar educatie, sport en plezier samenkomen. Stan (24), Joshua (34) en Todd (28) kwamen op het idee. Laatstgenoemde spreekt ook Chinees-Mandarijns. Op zijn 22e vertrok hij naar China waar hij een succesvolle voetbalschool opzette en daardoor ook de Chinees-Mandarijnse taal onder de knie heeft gekregen. De kinderen zullen gemiddeld 2,5 uur per dag les krijgen van professionele taaldocenten. De lessen worden verdeeld in twee blokken van 75 minuten met tussendoor spelletjes, geheugenspellen en teambuilding-activiteiten. De voertalen zullen een mix zijn tussen Chinees-Mandarijns, Engels en Nederlands.

Gezond en fit blijven is erg belangrijk, om die reden wordt iedere dag afgesloten met steeds een andere sportactiviteit. Naast het educatieve aspect staat ook het sociale karakter centraal tijdens deze Summer School. Kinderen gaan spelenderwijs een taal leren, maar zij zullen ook nieuwe vriendschappen op doen. De eerste Summer School van The Mandarin Club is van 27 tot en met 31 juli van 9.00 tot 17.00 uur bij Sportvereniging SV RAP, Aanloop 4 in Amstelveen.
Meer informatie of direct inschrijven? Neem contact op via: info@themandarinclub.nl of bekijk de social media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie