Afbeelding
Eigen foto

Voorstelling over schrijfster Etty Hillesum in Schouwburg Amstelveen

1 juli 2020 om 13:30 Overig

AMSTELVEEN In de voorstelling 'Etty Hillesum – Dat Onverwoestbare In Mij', geregisseerd door Diederik van Vleuten, wekt actrice/zangeres Julika Marijn op vrijdag 3 juli om 19.30 en 21.30 uur schrijfster Etty Hillesum tot leven. 

Het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) is 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven – genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot – spreken wereldwijd tot de verbeelding. Met een hernieuwde blik richt Marijn spelend en zingend een ontroerend monument op voor een krachtige vrouw die zelfs in de diepste duisternis een licht zag branden.

VERKOOP SEIZOEN 2020-2021 Kaarten voor verplaatste voorstellingen (onder andere René van Meurs, Huub Stapel, Nienke Plasen Jandino) naar het voorjaar van 2021 zijn weer opnieuw in de verkoop. Na de zomer presenteert de schouwburg haar plannen voor de maanden september tot en met december.

Vooraf online reserveren is verplicht en mogelijk via www.schouwburgamstelveen.nl. De filmprogrammering is te vinden op www.cinemaamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie