Afbeelding
Eigen foto

Eredivisievoetballers geven clinics bij voetbalkampen

28 juni 2020 om 15:33 Voetbal

AMSTELVEEN Eredivisievoetballers Calvin Stengs, Bart Ramselaar, Oussama Idrissi, Sven Botman, Urby Emanuelson, Joey Veerman, Kelly Zeeman en Desiree van Lunteren geven clinics bij AMVJ tijdens de Play On voetbalkampen die van 3 tot en met 7 augustus worden gehouden bij AMVJ. Inschrijven kan nog enkele weken.

Het is mogelijk om deel te nemen aan zowel een vijfdaags als aan eendaagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. De aanwezigheid van de voetballers is wel onder voorbehoud van trainings- en wedstrijdschema's bij hun eigen club.

"We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen", aldus Mitchel Bovenlander (organisatie). Behalve dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven is er ook een mogelijkheid om handtekeningen en een foto van ze te bemachtigen. Nu bekend is welke profvoetballers langs komen verwacht de organisatie dat de inschrijvingen snel zullen gaan. Het voetbalkamp bij AMVJ duurt één week en begint maandag 3 augustus. Inschrijven is mogelijk via www.playonvoetbal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie