Afbeelding
American Book Center

American Book Center opent pop-up store in Stadshart Amstelveen

17 juni 2020 om 07:00 Zakelijk

AMSTELVEEN Een pop-up store van de Engelstalige boekhandel American Book Center (ABC) opent zaterdag 20 juni de deuren in het Stadshart aan Binnenhof 27. De pop-up store in Amstelveen biedt een zorgvuldig door ABC geselecteerde selectie van de beste Engelstalige boeken: van fictie, non-fictie en stripboeken tot boeken voor kinderen en jonge volwassenen. De Engelstalige boekhandel is minimaal drie maanden open. Ter gelegenheid van de opening ontvangt iedereen met een Personal Shopping Card 10 procent korting op het gehele assortiment. Tijdens de feestelijke opening wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Tiemen Zwaan, ABC-projectleider en winkelmanager kan niet wachten om alle internationale boekliefhebbers te ontvangen in de pop-up store in Stadshart Amstelveen: “Het openen van een nieuwe winkel is altijd een spannend avontuur. Zeker in de onzekere tijden waarin wij ons nu bevinden. Toch zit een sprong in het diepe en het constant zoeken naar creatieve oplossingen in ons DNA. Wij wachten dan ook niet tot de klant ons vindt en hopen zo de internationale community rondom Stadshart Amstelveen te verrassen met onze komst. De pop-up store in Stadshart Amstelveen is precies wat wij nodig hebben om te groeien!”

Met de komst van American Book Center telt Stadshart Amstelveen 146 winkels. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie