Afbeelding
PR

KKC-leerlingen houden vrijdag actie voor voedselbank

28 mei 2020 om 16:58 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College (KKC) houdt morgen, 29 mei, van 9.00 tot 16.00 uur een actie voor de Voedselbank. Leerlingen, docenten en medewerkers kunnen naar het KKC gaan om daar levensmiddelen te doneren maar ook anderen zijn welkom. 

Bederfelijke etenswaren kunnen niet worden ingeleverd en daarom hebben de jongeren een lijst gemaakt van producten die ingezameld zullen worden. Het gaat om rijst, macaroni, pasta, pindakaas, ontbijtgranen, jam, limonadesiroop, ontbijtkoek, aardappelpuree, groenten en fruit in pot of blik, soep in zak of blik, hagelslag, koffie en thee. Het wordt een drive-thru: de route is corona proof. Gevers wordt gevraagd bij voorkeur op de fiets te komen. Met de auto mag ook, maar met de fiets gaat het sneller, aldus de commissie.

De commissie hoopt de aangeleverde 150 kratten allemaal te vullen. Na afloop om 16.00 uur worden de kratten opgehaald door de voedselbank. Mensen die ingeschreven staan bij de Voedselbank mogen dan een box gaan halen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie