Spreekuur !WOON weer open op afspraak

19 mei 2020 om 10:33 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op 26 mei 2020 gaat het spreekuur in wijkcentrum de Alleman weer open. In tegenstelling tot voorheen werken wij nu echter uitsluitende op afspraak. Dit om eventuele drukte in de wachtruimte te voorkomen.

Voor wat kunt u bij ons terecht?
U heeft vast afgelopen periode de huurverhoging ontvangen. In sommige gevallen kunt u bezwaar maken tegen de huurverhoging. Bijvoorbeeld wanneer er onjuistheden in het voorstel staan. Of wanneer het voorstel te laat is opgestuurd. Kom dus gauw langs met de huurverhoging om te controleren of de huurverhoging wel klopt.

Heeft u onlangs een inkomensdaling gehad? In sommige gevallen is het mogelijk om huurverlaging te vragen. Neem hiervoor contact met ons op om te controleren of u daarvoor in aanmerking komt.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor andere vragen die betrekking hebben op uw woonsituatie. Denk hierbij aan renovatie, achterstallig onderhoud, vragen over uw huurcontract en vragen over uw huurprijs.

Hoe maakt u een afspraak?
U kunt een e-mail sturen naar amstelveen@wooninfo.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer: 020 5230160.

Wij hopen op korte termijn ook het spreekuur in Wijkcentrum de Bolder te kunnen hervatten. Voor nu is dat helaas nog niet mogelijk. Wij hopen op uw begrip.

 

Tot gauw,

!WOON

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie