Afbeelding
Eigen foto

Bier proeven en pubquiz spelen tijdens livesessies bij P60

14 mei 2020 om 11:40 Activiteiten

AMSTELVEEN Ook tijdens de sluiting door de maatregelen rondom Covid-19 blijft poppodium P60 activiteiten organiseren voor Amstelveen en omgeving. Bezoekers kunnen online terecht voor livesessies met lokaal talent, pubquiz en een bingoavond. Gisteren werd de derde online quiz gehouden. Alles is gratis te bekijken via de Facebookpagina van P60 en P60 Café.

Lokaal talent krijgt een podium via de P60 Quarantaine Sessies- Livestream. Elke zaterdag om 16.00 uur speelt een lokale act een set op op de Facebook-pagina van P60. Zaterdag 16 mei is dat 'Een Kasper'. Jarenlang drumde Kasper De Boer in bands als Yip Roc en Stella, maar tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam ontdekte hij hoe fijn het schrijven van liedjes ook kan zijn. Die liedjes begeleid door ritmisch gitaargeluid, vormden zijn afstudeerproject ‘Een Kasper’. Nu reist hij het land door en deelt zijn intieme en directe teksten over liefde, jezelf zijn en soms ook in de weg staan op eigen wijze met publiek.

Aankomende de zaterdag wordt dit gecombineerd met de eerste editie van de Op Sleeptouw Sessies. Een samenwerkingsverband tussen NH Pop, 3voor12 Noord Holland en P60 om tips en tricks van muziekprofessionals te delen met muzikant en iedereen die werkzaam is in de muziekindustrie.


Woensdag 20 mei is er de P60 Quarantaine Bingo. Ook tijdens de quarantaine blijven de balletjes rollen. Onder leiding van host Quarankaylee worden drie spannende rondes gespeeld. Deelname is gratis. Aanmelden kan via een mail naar ilona@p60.nl De bingokaarten worden dan toegestuurd. De Livestream is te volgen via de Facebookpagina van P60 Café.


Tijdens de P60 Quarantaine Sessies van zaterdag 23 mei treedt Laat Maar op. Dit muzikale kleinkunst cabaret duo bestaat uit Marit en Sabine. Ze zingen samen cabaretliedjes.


Vrijdag 29 mei worden tijdens de livestream 'Naeckt Proeven in P60' verschillende bieren toegelicht door de brouwers van Naeckte. Speciaal voor deze online proeverij wordt een bierpakket samengesteld bestaande uit verschillende bieren van Naeckte Brouwers en Pontus Brewing.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie