De gesprekken vinden plaats in de Grote Zaal van de Schouwburg.
De gesprekken vinden plaats in de Grote Zaal van de Schouwburg. Vincent Tulp

Tweede uitzending van OA Live talkshow op donderdag 14 mei

7 mei 2020 om 17:30 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Na het succes van de eerste uitzending wordt donderdag 14 mei de tweede OA Live talkshow gepresenteerd op RTV Amstelveen, om 16.00 uur vanuit de Grote Zaal van Schouwburg Amstelveen. Darshan Sloot, directeur van Ondernemersvereniging Amstelveen en gastheer van deze talkshow, gaat in gesprek met ondernemers en kopstukken uit de Amstelveense politiek, het bankwezen en de culturele sector. Zij praten over de uitdagingen waar zij op dit moment voor staan en over de toekomst.

Gasten tijdens deze uitzending zijn: Herbert Raat, wethouder Financiën / Kunst en Cultuur; Ugur Pekdemir, directievoorzitter Rabobank Amstel & Vecht; Marieke Uildriks, directeur/bestuurder Museum JAN; Marianne Kuiper, directeur/eigenaar Efficiënt Hotel Partner / Music Meeting Lounge; Han Schooneman, directeur Schooneman Design.

De talkshow van 14 mei wordt klokslag 16.00 uur rechtstreeks en live uitgezonden op RTV Amstelveen (Ziggo 42; KPN 1380, één kanaal onder NPO1; T-mobile 806 en YouTube https://bit.ly/35DiMEE). De uitzending is ook achteraf te bekijken via www.oa-amstelveen.nl of het YouTube kanaal van RTV Amstelveen. OA Live is onderdeel van 'Ondernemers voor Ondernemers'. De Ondernemersvereniging Amstelveen doet er alles aan om ook haar bijdrage te leveren in deze tijd, ondernemers waar mogelijk bij te staan en ze ook iets positiefs mee te geven. Zo is ook het initiatief ‘Ondernemers voor Ondernemers’ ontstaan, waarvan de talkshow OA Live onderdeel uitmaakt. OA Live is een samenwerking met Schouwburg Amstelveen en RTVA.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie