De bossen tulpen liggen klaar om verspreid te worden.
De bossen tulpen liggen klaar om verspreid te worden. Eigen foto

Zwitserleven deelt tulpen uit voor bewoners en personeel Zonnehuizen

6 mei 2020 om 11:15 Corona

AMSTELVEEN Pensioenverzekeraar Zwitserleven heeft op Bevrijdingsdag tulpen uitgedeeld aan de inwoners en het personeel van Zonnehuisgroep Amstelland. Met de actie wil Zwitserleven deze groep mensen uit Amstelveen een hart onder de riem steken. In totaal werden zes locaties verrast met een bliksembezoek.

Hans Visser, general manager Pensioenen bij Zwitserleven: “De huidige crisis laat ons beseffen dat er echt iets is veranderd. Zaken die we onlangs nog belangrijk vonden, worden relatief. En wat vanzelfsprekend leek, heeft ineens onze volle aandacht. Deze tijd laat zien waar we zuinig op moeten zijn. Op 5 mei vieren we gezamenlijk onze vrijheid. Juist in deze moeilijke periode willen we deze bijzondere feestdag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom delen wij vandaag tulpen uit in Amstelveen, in de buurt van ons hoofdkantoor. Speciaal voor de mensen die het in onze ogen extra verdienen. Zorg voor elkaar, zorg voor de wereld en zorg voor later.”

Zwitserleven vindt het belangrijk dat mensen voor elkaar blijven zorgen, nu en later. Daarom hing Zwitserleven eind vorige maand ook al een doek met dezelfde boodschap aan de gevel. Om op deze manier heel Nederland een hart onder de riem te steken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie