Afbeelding
Archief

Weinig nieuwe coronabesmettingen in Amstelveen

4 mei 2020 om 14:11 Corona

AMSTELVEEN Het aantal coronabesmettingen in Amstelveen is sinds vrijdag gestegen van 292 naar 295 vandaag. Er zijn sinds de uitbraak van de coronacrisis 33 mensen overleden in Amstelveen aan corona (Covid-19). Sinds onze laatste update afgelopen vrijdag zijn er geen Amstelveense patiënten overleden aan de gevolgen van corona. Het aantal ziekenhuisopnames staat op 55 (onveranderd sinds afgelopen woensdag). Dat blijkt uit cijfers van de dagelijkse update van het RIVM.

LANDELIJK Het officiële dodental door het coronavirus is gestegen tot 5082. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft in het afgelopen etmaal 26 sterfgevallen doorgekregen. Het aantal ziekenhuisopnames steeg met 42 naar 11.037. De cijfers zijn niet helemaal actueel, omdat overlijdens en opnames soms pas na een paar dagen worden doorgegeven.

Het aantal vastgestelde coronabesmettingen steeg naar 40.770. Dat zijn er 199 meer dan op zondag. Het werkelijke aantal patiënten ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest.



Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie