Afbeelding
Eigen foto

Verkoop St. Urbanus Chocolade voor herstel kerk

1 mei 2020 om 12:54 Overig

AMSTELVEEN De verkoop van St. Urbanus Chocolade is weer begonnen. Dikke repen in de smaken melk, puur en wit in een prachtige verpakking. De chocolade komt van de chocoladefabriek van Martinez. Een reep van 200 gram kost 5 euro. Er gaat minimaal drie euro per reep naar de herbouw van de Urbanuskerk. 

Inmiddels is het bouwbord geplaatst en kan de bouw beginnen. "Het is een enorme klus maar de bedrijven en vele vrijwilligers gaan het klaren," meldt de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. "En wij gaan met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade zorgen voor de niet verzekerde posten." Tijdens de eerste editie werden 10.000 repen verkocht en het plan is om ook de tweede editie tot een succes te maken.

CORONA De St. Urbanus Chocoladerepen passen door de brievenbus zodat er ook iemand mee blij gemaakt kan worden in deze coronatijd. Er kan een kaartje met tekst in het doosje van de reep gedaan worden. De St. Urbanus Chocolade wordt op dit moment verkocht bij AH Bovenkerk, AH Westwijk, Fa. H. Regelink & Zonen, Pastorie Urbanuskerk, Boekhandel Libris Venstra Stadshart, Loogman tanken en wassen, De Boemerang, Binderij en Maalderij Pijnaker autospuiterij. Bestellingen worden in Amstelveen en Aalsmeer gratis thuis gebracht. Om St. Urbanus Chocolade te bestellen of voor meer informatie kan worden gemaild naar: chocolade@helponsuitdebrand.com of bel 06-27 88 69 66 Chris van den Helder, Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie