Afbeelding
Eigen foto

Theater- en filmtips voor thuis

3 mei 2020 om 07:00 Corona

AMSTELVEEN Om het thuisblijven te vergemakkelijken deelt Schouwburg Amstelveen wekelijks bijzondere online initiatieven van artiesten. Met danslessen, voorstellingen en concerten brengen artiesten het theater naar de huiskamer.

Vermaak je met Maas Theater en Dans
Van al dat binnen blijven, thuiswerken, huiswerk maken en bank hangen word je behoorlijk suf. Gelukkig deelt Maas Theater en Dans voorstellingen, warming-ups en de leukste workshops voor de kinderen.
www.maastd.nl

Leef je mooiste leven - Michael Pilarczyk
Michael Pilarczyk praat in zijn podcast over persoonlijke ontwikkeling, geluk, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness en succes én deelt inspirerende verhalen en eigen ervaringen.
www.michaelpilarczyk.nl

Blijf in beweging met Introdans
Het team van Introdans presenteert vanuit hun eigen woonkamers Introdans beweegt je. Een serie om je dag vol energie te beginnen óf je dag fit af te sluiten. De docenten nemen je mee in oefeningen geïnspireerd op het Introdans-repertoire.
www.introdans.nl

Podium voor online verbeelding
Toneelgroep Oostpool lanceert #TROOSTPOOL. Hier verzamelen zij nieuw werk. Zo maken ze een podcastserie over 'theatermaken in tijden van sociale isolatie' en brengen ze korte verhalen van nu, uitgevoerd door spelers van Oostpool.
www.toneelgroepoostpool.nl

Kijk voor alle tips op www.schouwburgamstelveen.nl/theatertipsvoorthuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie