Afbeelding
Eigen foto

Nieuwe wijkcoach voor Stadsdorp Elsrijk

24 april 2020 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Stadsdorp Elsrijk heeft sinds 1 april een nieuwe wijkcoach: Sacha de Ruiter. "Wat een bizarre tijd om te starten met mijn nieuwe functie als wijkcoach in Stadsdorp Elsrijk", zegt Sacha. "Toch ga ik me in deze crisis tijd inzetten om de wijk zo goed mogelijk te leren kennen. Mijn interesse was direct gewekt toen ik las dat de nieuwe wijkcoach in het kader van The Right to Challenge aangesteld zou worden door het bestuur van Stadsdorp Elsrijk. Bewonersparticipatie ten top! We gaan de uitdaging aan om er met elkaar iets moois van te maken."

Als wijkcoach zal Sacha veel in de wijk aanwezig zijn. Er zijn veel bewonersinitiatieven en clubs in Stadsdorp Elsrijk. Zij gaat samen met het bestuur en vrijwilligers onder andere het Buurtjesproject verder vorm geven en ook zal het wijkplan opgesteld worden. "Naast de projecten, ben ik er vooral voor de bewoners van Elsrijk. Wat ik belangrijk vind, is hun mening over de wijk! Tenslotte zorgen alle inwoners samen voor de sfeer in de wijk", aldus Sacha.
Wie een initiatief of club wil starten kan bij haar terecht, maar ook wie zich zorgen maakt over een buurman of zelf hulp nodig heeft is welkom.
"Samen kijken we naar mogelijkheden", zegt Sacha. "Het is voor mij daarom ook belangrijk om samen te werken met alle organisaties in de wijk en stad. Ik kom graag met u kennismaken. Belt of mailt u mij? We kunnen bellen, videobellen, maar ook op afstand kennis maken in de wijk (uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven richtlijnen)."

Sacha de Ruiter is bereikbaar via sacha@stadsdorpelsrijk.nl of 06-40041272. Ze is ook op facebook actief: facebook.com/sacha.stadsdorpelsrijk of kijk op www.stadsdorpelsrijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie