Afbeelding
Eigen foto

Theater- en Filmtips voor thuis

25 april 2020 om 07:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Om het thuisblijven te vergemakkelijken deelt Schouwburg Amstelveen wekelijks bijzondere online initiatieven van artiesten. Met danslessen, voorstellingen en concerten brengen artiesten het theater naar de huiskamer!

Privé Podium Live
Privé Podium Live is het verzamelkanaal waar je artiesten live kunt zien optreden. Geniet van artiesten als Shirma Rouse, Berget Lewis, Do en Charly Luske.
www.privepodium.live

Efteling Musicals
Alle musicals van de Efteling staan nu op Youtube. Het pretpark heeft de volledige registraties van de musicals online gezet. Van Klaas Vaak tot Pinokkio. Leuk om met het hele gezin te bekijken!

Nederlands Dans Theater
Met trots presenteert het Nederlands Dans Theater elke week via NDTV een ballet van bekende choreografen online. Kijk complete balletten terug op de bank.
www.ndt.nl/ndtv

Het Nationale Theater
Het Nationale Theater brengt superveel highlights naar je huiskamer. Kijk alle delen van The Nation of De Wereld volgens John terug. www.hnt.nl

Verblijf een avond in het virtuele NITE Hotel
Op 28 april opent het virtuele NITE hotel zijn deuren. Een hotel met een grotetheaterzaal en kamers vol theater, dans en muziek. Tijdens de NITE NIGHTS zijn er iedere avond theatervoorstellingen te zien in het hotel. www.nite.nl/nitenights.
Kijk voor alle tips op www.schouwburgamstelveen.nl/theater/tips-voor-thuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie