Afbeelding
Pixabay

D66: Blijf elkaar steunen

11 april 2020 om 16:00 Politiek

AMSTELVEEN D66 Amstelveen wenst alle inwoners veel sterkte in deze moeilijke tijd. 'Blijf elkaar steunen, blijf 1,5 meter afstand houden en blijf zoveel mogelijk thuis', meldt de partij. 
'Wij steunen onze lokale nieuwsbladen zoals deze, omdat lokale nieuwsvoorziening cruciaal is. Wij steunen onze Amstelveense ondernemers, die allemaal hun creativiteit tentoonstellen door hun fantastische producten en diensten op innovatieve nieuwe manieren aan te bieden. Blijft u dat ook doen?' is de vraag aan de Amstelveners.
D66 is de Amstelveense scholen en kinderopvang dankbaar voor het opzetten van thuisonderwijs en het organiseren van noodopvang voor kinderen met ouders in cruciale beroepen en kwetsbare kinderen in onveilige thuissituaties. 'Wij spreken onze waardering uit voor iedereen die ervoor zorgt dat Amstelveen blijft draaien.' De partij vertrouwt er ook op dat iedereen de politie en handhaving respecteert, begripvol is naar zorgverleners en geduldig is met het openbaar vervoer. 'Wees behulpzaam voor anderen. Geef aandacht aan uzelf en uw familie. 
Zo komen wij er samen doorheen. Wij zijn trots op Amstelveen', aldus D66 Amstelveen
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie