Afbeelding
Eigen foto

AmstelveenSport start online beweegprogramma

7 april 2020 om 11:50 Corona

AMSTELVEEN Mede ingegeven door de coronacrisis zoekt AmstelveenSport online contact met Amstelveners van jong tot oud. Gezamenlijk bewegen en/of sporten is op dit moment niet mogelijk, maar bewegen kan wel helpen om fysiek en mentaal fit te blijven. Het RIVM heeft richtlijnen opgesteld waarbinnen bewegen nog mogelijk is, zowel binnen als buiten. AmstelveenSport adviseert iedereen om zich vooral te houden aan deze regels.

AMSTELVEEN BEWEEGT Facebook of Instagram zijn bestaande mogelijkheden om met de doelgroepen (volwassenen/senioren, jeugd en talenten) van AmstelveenSport te communiceren. Vanaf dit moment is daarbij een online platform geopend met diverse tips voor al deze doelgroepen om in beweging te blijven en/of uitdagingen met elkaar aan te gaan. Onder de noemer #amstelveenbeweegt, beweegt heel Amstelveen (en omstreken) online.
Met dit platform richt AmstelveenSport zich op alle Amstelveners, in dit geval in drie doelgroepen: jeugd, volwassenen/senioren en de sporttalenten.
Op het platform staan wekelijks voor elk van de drie doelgroepen filmpjes met beweegtips, challenges voor de jeugd en verschillende wandelroutes zoals de 11 Parkentocht die op dit moment zou plaatsvinden.

CONTACT Op het platform is ook op alle werkdagen een chatfunctie beschikbaar, voor wie vragen of opmerkingen heeft voor de Buurtsportcoaches over bewegen in Amstelveen ten tijde van de coronacrisis. Voor geregistreerde talenten van AmstelveenSport is online coaching mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de nieuwe website: bewegen.amstelveensport.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie