De Dijk treedt op in P60
De Dijk treedt op in P60 Bob Bronshoff

De Dijk komt met clubtour naar Poppodium P60

31 maart 2020 om 10:17 Muziek

AMSTELVEEN Traditiegetrouw keren de 'Godfathers' van de Nederlandse popmuziek ook dit jaar terug naar Amstelveen. Op vrijdag 9 oktober staat De Dijk vanaf 21.00 uur op het podium van P60. De zaal gaat open om 20.00 uur. De kaartverkoop is gisteren, maandag 30 maart, begonnen.


De Dijk, opgericht in 1981, is één van de bekendste en succesvolste Nederlandstalige bands die ons land kent. De band ontving belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en ze hebben inmiddels op alle bekende festivals en poppodiums, evenals in sporthallen en poptempels, gespeeld.
Met een mix van soul, blues, rock en chansons heeft De Dijk al veel furore gemaakt. Denk aan hitsingles zoals: 'Als ze er niet is', 'Ga in mijn schoenen staan', 'Binnen zonder kloppen' en 'Bloedend Hart'. Deze nummers zijn slechts een kleine greep uit de succesvolle carrière van De Dijk.
Vorig jaar voegde de band zelfs nog een nieuwe plaat toe aan hun ijzersterke repertoire: 'Nu of nou'. Het Parool noemde de plaat 'heerlijk swingend, als altijd'.

Tickets zijn te koop vanaf 31 euro via https://www.p60.nl/09-10-2020/de-dijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie