Jack
Jack Monique Sloep

Lieve Jack met enorme verlatingsangst zoekt veilige huisje

28 maart 2020 om 13:41 Dieren Deel je nieuws

Hallo allemaal mijn naam is Jack, ik ben een kruising terv herder/keeshond, reu en ben hier terechtgekomen via een uitwisseling met Dierentehuis Alkmaar. Daar zat ik al sinds 28.12.2019. Ik ben een gezellige knuffelbeer. Ik wil zo graag een eigen gezin, eentje waar altijd iemand thuis is om gezellig mee te knuffelen, lekker mee te wandelen en om af en toe ook lekker mee te stoeien. Ik ga over het algemeen goed met andere honden om, ik wil heel graag spelen, maar je hebt er altijd wel 1 tussen waar het niet zo mee klikt en dan laat ik het kaas niet van mijn brood eten. Ik ben dol op grotere kinderen vanaf 10 jr, maar ik ben niet bekend met hele kleine kinderen. Ik hou ervan dat mijn vacht goed wordt onderhouden dus elke dag even een borstel erdoorheen zou ik enorm waarderen. Ik ga graag mee met de auto.

Waarom zit ik dan hier vraagt u zich misschien af, nou vanwege het volgende:

IK HEB EEN ENORME VERLATINGSANGST en zoek dus een gezin dat mij hierbij kan helpen om er vanaf te komen. Of een gezin dat me altijd gezellig overal mee naartoe neemt. Ps Ik kan ook niet mee met boodschappen doen o.i.d. want als u mij bij een winkel zou vastbinden (wat wij absoluut afraden met welke hond dan ook) wat ik echt doodeng vind dan bijt ik de riem door en ga wederom opzoek naar mijn gezin.

Zet mij NIET in een bench ,want dat maakt het probleem alleen maar erger. Laat niet het raam/deur op een kiertje, want ik wurm mezelf erdoorheen (ook al denkt u dat lukt hem nooit, echt wel ik ben een echte Houdini) en ga buiten op zoek naar mijn gezin. Begrijp me a.u.b. dat verlatingsangst goed te trainen is echter kost het heel veel geduld en tijd voor mijn nieuwe gezin, maar ik kan u beloven dat ik mijn uiterste best zal doen om het goed te doen (als u het ook goed doet).

Ik hou absoluut niet van katten, want die jaag ik echt achterna.

Ik ben dol op konijnen en andere knaagdieren maar voor de verkeerde redenen. Ik doe ze namelijk iets heel lelijks aan en dat mag ik absoluut niet doen zeggen ze hier dus geen huis met katten of knaagdieren a.u.b. (ps het maakt voor mij niet uit of de knaagdieren in een kooi zitten, ik kom erbij en dan loopt het slecht af. Sorry)

Tevens ben ik heel bang voor vuurwerk/ knallen.

Mocht u mij een goede kans willen geven en mij willen helpen om van mijn verlatingsangst af te komen (denk hier a.u.b. niet te licht over, want het is best pittig) dan zou ik u willen vragen om eens kennis met mij te komen maken.

Denkt u na het lezen van dit verhaal dat u een match zou kunnen zijn.
Stuur dan een mailtje naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Asiel

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie