Afbeelding
Sta op stoel

Deze stoel houdt ouderen in Amstelveen in beweging

25 maart 2020 om 07:34 Partnercontent

Net zoals het van groot belang is om de juiste zithouding te hebben, is het blijven bewegen van je lichaam misschien nog wel belangrijker. Niet voor niets wordt er wel eens gezegd dat roken het nieuwe zitten is. Juist wanneer je wat ouder wordt, een blessure hebt of moet revalideren, kan het in beweging blijven je gezondheid en herstel bevorderen. Om deze mensen te helpen heeft Prominent relaxstoelen en sta op stoelen in Amstelveen een grote collectie sta-op stoelen het handige snufjes en in vele designs.

De sta-op stoel in een nieuw jasje
Een sta-op stoel is een gemotoriseerde stoel die, indien gewenst de zitting schuin naar voren kan kantelen, zodat de gebruiker gemakkelijk en zonder kracht uit de stoel kan stappen. Vaak wordt een sta-op stoel nog steeds in verband gebracht met hele dikke, logge stoelen in onaantrekkelijke kleuren. Tegenwoordig is dat wel anders. Er zijn vele hippe en slanke modellen in trendy kleuren verkrijgbaar zoals cognac, antraciet en navy sta-op stoelen. Bij Prominent is er voor iedere leeftijd een geschikte stoel, welke uiteraard eerst gratis uitgeprobeerd kunnen worden.

Werking van de sta-op stoel
Wanneer je wat ouder wordt, of last hebt van spieren, gewrichten en botten kan het opstaan uit een stoel of bank een behoorlijke opgave worden. Even opstaan om iets uit de keuken te pakken, de afstandsbediening of aandacht voor een huisdier wordt dan een stuk lastiger. Juist voor dit soort situaties biedt een sta-op stoel uitkomst. Dankzij een gemotoriseerde hulpmotor kantelt de stoel naar voren waardoor je al bijna staat en geen belasting op je benen, armen en rug hebt. Het activeren van de sta op stoel kan doormiddel van een knop in de stoel of een afstandsbediening die aan de stoel hangt. De stoel blijft in de sta-op stand staan zodat je ook gemakkelijk weer kunt zitten. Met een andere knop brengt je de stoel dan weer in de normale zithouding.

Sta op stoelen van Prominent
De sta-op stoelen van Prominent garanderen naast gemakkelijk opstaan ook een perfect op maat gemaakte stoel die volledig aansluit op jouw lichaam en zitprofiel. Na een uitvoerige analyse van hoe je zit wordt de stoel hierop aangepast, zodat je altijd een unieke stoel hebt. Prominent beschikt over veel verschillende modellen sta-op stoelen, relaxstoelen en banken. Daarnaast kan er gekozen worden voor aanvullende opties zoals een kantelbare rugleuning, stoelverwarming en zelfs een massagefunctie. Loop gerust eens binnen bij de Prominent winkel in Amstelveen, of maak een afspraak voor een vrijblijvende thuisdemo. De koffie staat klaar!

Je vindt Prominent Amstelveen op het adres Handweg 133, te Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie