Afbeelding
Angela Konst

Kinderen maken een hart voor de zorg

24 maart 2020 om 14:09 Overig

AMSTELVEEN Misschien heb je ze al zien hangen. Op diverse plekken in Amstelveen hangt er een hart voor het raam. De harten zijn gemaakt door kinderen die zorgmedewerkers een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke tijden. 

"Kijk omhoog als je door de Lindenlaan fietst", valt te lezen bij de Facebookpost van Angela Konst over de creaties van haar kinderen. Zij maakten ook een hart op een t-shirt en tas en hingen deze voor de ramen aan de voor- en achterkant van hun appartement aan de Lindenlaan in Amstelveen. 

CORONAHULP Angela plaatste de foto's in de Facebookgroep 'Coronahulp Amstelveen', die deze krant vorige week heeft opgezet om hulpzoekenden en hulpvragers een platform te bieden in de coronacrisis. Mensen die hun huis niet uit kunnen vanwege hun gezondheid, of mensen die graag iets voor anderen willen doen, kunnen op deze manier met elkaar in contact komen. Klik hier om naar Coronahulp Amstelveen te gaan en doe ook mee.

De schoolkinderen worden veelal via hun school opgeroepen om een hart te maken voor de zorgmedewerkers. Hiervoor werd onderstaande video gemaakt:

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie