Vanaf heden is de gemeente enkel digitaal en telefonisch bereikbaar.
Vanaf heden is de gemeente enkel digitaal en telefonisch bereikbaar. René de Leeuw

Amstelveen roept wegens coronavirus op om niet naar het raadhuis te komen

18 maart 2020 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN De gemeente Amstelveen verzoekt inwoners om niet naar het raadhuis te komen. Vanaf heden is de gemeente enkel digitaal en telefonisch bereikbaar. Alleen bij situaties die de gemeente als urgent beschouwt, kunnen inwoners telefonisch een afspraak maken om langs te komen mits zij geen griepklachten hebben.

De gemeenteis bezig om alle inwoners te bereiken die al een afspraak hebben staan voor bjivoorbeeld het afhalen van een rijbewijs, paspoort of het aanvragen van een uitkering. Daarbij wordt ingeschat wat de urgentie is. Er wordt geprobeerd om zaken zoveel mogelijk telefonisch of online te regelen. Op deze manier hoopt de gemeente de dienstverlening zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen. 

De gemeente wijst er op dat veel producten en diensten digitaal aangevraagd kunnen worden. Bijvoorbeeld producten en diensten rondom parkeren, Verklaring omtrent gedrag, uittreksels en het doorgeven van verhuizingen. Wie hier hulp bij nodig heeft, kan telefonisch contact met de gemeente opnemen via 020-540.4911. Dat geldt ook voor wie vragen of een reeds geplande afspraak heeft. De wachttijd bij de telefoon is langer dan gebruikelijk. De gemeente vraagt uw begrip hiervoor. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar gemeente@amstelveen.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie