Afbeelding
Amstelveenvoorelkaar

Amstelveenvoorelkaar biedt boodschappenhulp tijdens coronacrisis

17 maart 2020 om 13:36 Maatschappelijk

Amstelveen voor Elkaar biedt hulp

AMSTELVEEN Vrijwilligersorganisatie Amstelveenvoorelkaar meldt dat zij klaar staat voor inwoners die hulp nodig hebben. Vrijwilligers die mee willen helpen kunnen zich aanmelden.

De vergaande maatregelen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen hebben negatieve gevolgen voor kwetsbare bevolkingsgroepen zoals ouderen. Zo zijn evenementen en gezelschaps-activiteiten geannuleerd. Ook bezoekjes aan ouderen worden afgeraden om het besmettingsrisico te verlagen.

Volgens Amstelveenvoorelkaar is vooral boodschappenhulp nu essentieel voor ouderen die de deur niet uit kunnen. Ook heeft de organisatie meer vrijwilligers dan voorheen nodig die onder meer boodschappen willen doen. Wie hulp nodig heeft of wil helpen kan elke ochtend bellen met Amstelveenvoorelkaar via 020-641.3333 of per e-mail contact opnemen via Team@amstelveenvoorelkaar.nl. Richtlijnen voor cliënt en vrijwilliger worden gepubliceerd op https://www.amstelveenvoorelkaar.nl/ Daar kunnen inwoners ook altijd zelf een hulpvraag of hulpaanbod plaatsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie