Afbeelding
René de Leeuw

Participe staakt alle activiteiten in wijkcentra wegens coronavirus

16 maart 2020 om 11:08 Overig

AMSTELVEEN In verband met maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus af te remmen, heeft Participe Amstelland besloten om alle activiteiten en cursussen in de wijkcentra in Amstelveen te staken tot en met 6 april. De wijkcentra zullen tot die datum ook geen ontmoetingsfunctie meer hebben. Wijkbewoners kunnen tot en met 6 april niet meer binnenlopen voor koffie, thee, lunch en dergelijke.

De inloopvoorzieningen (Dignahof, De Bolder en Open Hof), het Odensehuis (Alleman) en Ontmoetingsgroepen (Amstelveen en Uithoorn) blijven eveneens gesloten tot en met 6 april.

in verband met de maatregelen rond het coronavirus heeft ook het bestuur van Stadsdorp Elsrijk besloten om tot nader order alle activiteiten in haar locaties Huis Elsrijk en de Blokhut bij het openluchttheater af te gelasten. Dat geldt ook voor de activiteiten van Stadsdorp Elsrijk in de locaties Nieuw Vredeveld en Het Open Hof.

Ook Villa Randwijck heeft de deuren gesloten in verband met maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. 'We hopen dat iedereen gezond blijft en dat Villa Randwijck na 6 april weer open kan gaan,' aldus het bestuurd en het beheer van het wijkcentrum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie