De voorstelling van Joris Linssen & Caramba die vanavond zou plaatsvinden, is verplaatst.
De voorstelling van Joris Linssen & Caramba die vanavond zou plaatsvinden, is verplaatst. Corbino

Schouwburg Amstelveen brengt gevolgen kabinetsbesluit in kaart

12 maart 2020 om 17:06 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen brengt momenteel in kaart welke gevolgen het kabinetsbesluit heeft om evenementen met meer dan honderd bezoekers per direct te schrappen. De schouwburg is net als andere instellingen overvallen door het besluit dat genomen is om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

'COCKTAILS' EN FILMS GAAN DOOR Vanavond gaan de voorstelling en films met minder dan 100 bezoekers in ieder geval wel door. Dit gaat om de tragikomedie 'Cocktails' in de grote zaal en de films die draaien in de filmzaal.

De voorstelling van Joris Linssen & Caramba die ook voor vanavond op het programma stond, wordt verplaatst. Er is inmiddels al een vervangende datum gevonden, namelijk vrijdag 8 mei. Mensen die hier een kaartje voor hadden gekocht, ontvangen binnenkort meer informatie van de schouwburg. 

VERVANGENDE DATA 'Voor de voorstellingen vanaf morgen gaan wij nu in kaart brengen welke doorgang kunnen vinden en welke niet. Indien mogelijk gaan wij op zoek naar vervangende data," aldus Schouwburg Amstelveen. Betrokkenen worden daar zo spoedig mogelijk over geïnformeerd. 'Wij vragen begrip dat wij ook even tijd nodig hebben om een en ander te regelen.'

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie