Afbeelding
Pixabay

Samen wandelen onder professionele begeleiding

11 maart 2020 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN AmstelveenSport start eind maart met de cursus 'Elke stap telt' in de wijk Keizer Karelpark. Onder begeleiding van wandelcoach en beweegdocent Cisca van der Straaten werken de deelnemers, ieder op zijn of haar eigen niveau, aan het verbeteren van de conditie.

Daarnaast is het volgens AmstelveenSport heel gezellig om mee te doen daar de deelnemers wekelijks samen komen om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en hun nieuwe weekschema op te halen. Zo ontmoeten de deelnemers anderen en kunnen ze ook een ander moment afspreken om samen met iemand te wandelen. Gedurende de cursus geeft Cisca van der Straaten voorlichting over onder anderen gezonde voeding en de juiste wandeluitrusting. De wandelcursus biedt daarmee volgens haar een unieke combinatie van informatie, sportiviteit én gezelligheid.

Op dinsdag 31 maart, om 14.30 uur, is de startbijeenkomst bij Atletiekvereniging Startbaan aan Startbaan 1-A in Amstelveen. Wie zich aanmeldt, ontvangt de laatste informatie over de cursus. De kosten voor deelname aan deze 12-weekse cursus bedragen veertig euro. Mensen met een Amstelveenpas ontvangen 50 procent korting. Voor meer informatie of aanmelding kunnen belangstellenden terecht bij Iris Meertens van AmstelveenSport via i.meertens@amstelveensport.nl, of 088-8585104

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie