RODA ´23 speelde zondag thuis met 1-1 gelijk tegen Pancratius.
RODA ´23 speelde zondag thuis met 1-1 gelijk tegen Pancratius. Fotoleest.nl

RODA haalt punt tegen Pancratius; Martinus onderuit tegen Diemen

9 maart 2020 om 11:26 Voetbal

AMSTELVEEN RODA ´23 heeft in de tweede klasse van het zondagvoetbal thuis een punt behaald tegen Pancratius (de nummer 3 in 2B). In de derde klasse ging Sporting Martinus met 4-0 onderuit in het uitduel tegen SV Diemen. In de vierde klasse liet NFC een steek vallen in de strijd om het kampioenschap in 4E. De ploeg speelde met 2-2 gelijk in het uitduel tegen GeuzenMiddenmeer.

ZONDAGVOETBAL

2B RODA'23 – Pancratius 1-1 (0-0) Het duel tussen RODA'23 en Pancratius (respectievelijk 11de en 3de in competitie in 2B) is zondag in Bovenkerk in een 1-1 gelijkspel geëindigd. RODA verloor het uitduel tegen de ploeg in Badhoevedorp eerder in de competitie met 3-0. De heerste helft was Pancratius zondag iets meer in balbezit, maar naarmate de wedstrijd vorderde was er nauwelijks krachtverschil. In de tweede helft had RODA iets meer balbezit en in die spelperiode vielen ook de goals. Na goed doorzetten in de 75ste minuut zette Cochran van der Linden de Bovenkerkers op een 1-0 voorsprong maar in de 81ste minuut kwam Pancratius langszij, 1-1. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

3C SV Diemen – Sporting Martinus 4-0 (3-0) Sporting Martinus had zondag geen goede dag want na een kwartier spelen stond het al 3-0 in het voordeel van SV Diemen. De Amstelveense pleg jkon de achterstand niet meer goedmaken. Wel scoorde Diemen in de tweede helft nog een doelpunt waardoor op het scorebord de eindstand 4 – 0 voor de gastheren kwam te staan.

3C Zwaluwen Utrecht – Ouderkerk 2-0 (2-0) SV Ouderkerk kon in Utrecht tegen Zwaluwen geen vuist maken. Het werd een 2 – 0 nederlaag.

4E Geuzen/Middenmeer – NFC 2-2 (0-2) In de race naar het kampioenschap heeft NFC zondagmiddag een steek laten vallen. In de uitwedstrijd tegen middenmotor Geuzen/Middenmeer gaf NFC een 0-2 vorsprong uit handen. Het werd een 2-2 gelijkspel. Gezien de stand op de ranglijst hebben de NFC-ers het nog steeds volledig in eigen hand.