Kanocursus
Kanocursus Hans Déhé

Kom óók roeien of kanoën bij Michiel de Ruyter!

8 maart 2020 om 19:04 Overig Deel je nieuws

URKV Michiel de Ruyter in Uithoorn is een gezellige vereniging waar jonge en wat oudere mensen in een mooie omgeving op de Amstel kunnen roeien, kanovaren of kanopoloën.

Ledenwerfacties

Op 21 maart houden wij een ledenwerfactie op het Praamplein in Aalsmeer (locatie schuin tegenover AH) en op 28 maart op het Stadshart in Amstelveen (locatie tegenover de ingang van de bibliotheek). Hier zullen behalve een drietal roeiboten ook een aantal leden van onze vereniging de hele dag aanwezig zijn om belangstellenden van informatie te voorzien.

Open Dag en gratis proeflessen

Wil je zelf bij onze vereniging komen kijken of roeien iets voor je is? Dat kan, onze jaarlijkse Open Dag is op 4 april van 10.00 – 14.00 uur. Je kunt dan meteen je eerste slagen maken en ook nog gebruikmaken van 2 gratis proeflessen.
Adres: Amsteldijk Zuid 253, Uithoorn.

Roeien

Roeien is een sport voor alle leeftijden die alle spieren aan het werk zet en waarmee je een goede conditie krijgt of in stand houdt. Roeien kun je al vanaf 12 jaar en onze oudste leden zijn inmiddels ouder dan 80 jaar! 

Elk jaar organiseren we een Basis Roei Cursus (BRC) voor beginners. Deze cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs. Deze cursus begint elke zaterdagmorgen vanaf 18 april en dinsdagavond vanaf 21 april. Er worden regelmatig toertochten georganiseerd en onze roeiers nemen ook deel aan wedstrijden of marathontochten.

Kano

Sinds 1984 biedt de URKV Michiel de Ruyter naast roeien ook de mogelijkheid om te kanoën. Gediplomeerde instructeurs geven les in kanovaardigheden en veiligheid. Regelmatig worden er toertochten georganiseerd op de Nederlandse rivieren en plassen. Elk jaar gaan leden een weekend wildwatervaren in de Belgische Ardennen. In de zomervakantie reizen leden af naar Frankrijk, Oostenrijk of Slovenië voor een bezoek aan bekende wildwater rivieren met uitdagingen voor beginners en ervaren kanoërs.

Kanopolo

Kanopolo is een spannende, spectaculaire en intensieve sport met een toenemende populariteit in Nederland en vele andere landen wereldwijd. De teams van onze vereniging spelen op hoog niveau in de nederlandse competitie, op nationale en internationale toernooien. De vereniging levert spelers voor de diverse nationale teams. Ieder voorjaar wordt er door onze vereniging een internationaal kanopolotoernooi georganiseerd, genaamd “Amsterdam Open”.

Bezoek onze website www.mdr.nu voor meer informatie of stuur een email naar: info@mdr.nu                                                                                           

 

 

Roeien
Roeitocht
Kanopolotraining
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie