Amstelzijde, olieverf, Vanessa Rademaker.
Amstelzijde, olieverf, Vanessa Rademaker. VANVER Creations

Slokker en Rademaker exposeren op twee Amstelland locaties

5 maart 2020 om 15:17 Kunst

AMSTELVEEN De werken van kunstenaars Wijnand Slokker en Vanessa Rademaker zijn tot april te zien in het Amstelland Museum in Ouderkerk aan de Amstel èn het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen.
Beide kunstenaars zijn al jaren actief met verkoopexposities, maar niet eerder was er zoveel van hun werk tegelijk te zien. "Het is bijzonder om op deze mooie locaties in de nabije omgeving te mogen exposeren." zegt Rademaker. Slokker vult aan: "Het zijn allebei locaties met betekenis voor de mens en maatschappij. We zijn blij en dankbaar daar aan bij te kunnen dragen."

COMPLEET BEELD Op beide locaties is nieuw werk te zien. De tentoonstelling in het museum richt zich met name op in beeld gebrachte lokale taferelen en geeft een compleet beeld van het totale oeuvre van de kunstenaars. Voor de expositie in het museum zijn speciaal werken ter beschikking gesteld die normaal niet meer te zien zijn voor publiek.

ELKAAR VERSTERKEN Het werk van Rademaker is multidisciplinair, zowel qua materiaal als in onderwerp. Haar favoriete onderwerpen zijn gebouwen, landschappen, dieren en mensen. Slokker is een echte aquarellist. Met de vluchtige, bijna transparante kleuren kan hij zeer goed de juiste sfeer weergeven. Beide kunstenaars werken ook in opdracht. Rademaker en Slokker exposeren graag samen omdat hun werken elkaar versterken.

OPENINGSTIJDEN Museum Amstelland is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De expositie in ziekenhuis Amstelland is dagelijks geopend.

MEET & GREET Op 13 maart wordt tussen 17.00 en 19.00 een meet & greet met de kunstenaars gehouden in het Amstelland Museum, Kerkstraat 3. Aanmelden kan via
wouter.degreef@museumamstelland.nl.

Beth Haim, aquarel, Wijnand Slokker.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie