Een repetititeavond van Harmonie Orkest Amstelven
Een repetititeavond van Harmonie Orkest Amstelven Eigen foto

Open repetitie bij Harmonie Orkest Amstelveen

5 maart 2020 om 07:40 Muziek Deel je nieuws

Donderdag 19 maart a.s. houdt Harmonie Orkest Amstelveen van 20.00 tot 22.30 een Open Repetitie voor enthousiaste blazers en slagwerkers met orkestervaring. We zullen afwisselend muziek repeteren en doorspelen in onze vaste repetitieruimte het Noorddamcentrum aan de Noorddammerweg 1. Op dit moment staan er stukken op de lessenaar voor ons Juni-Jeugdconcert en voor het Adventure-concert in de Schouwburg Amstelveen op 1 november van dit jaar.

Hout- en koperblazers en slagwerkers die zin hebben in een nieuwe muzikale uitdaging of het gewoon leuk vinden eens bij ons binnen te kijken worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend op de open repetitie mee te spelen. Koffie of thee staan klaar vanaf 19.30. Opgeven kan bij Masha den Hartog, via amstelveenseharmonie@gmail.com.

Over het orkest
Harmonie Orkest Amstelveen heeft een muzikale traditie die teruggaat tot 1922 in een aantal muzikale vormen. Het orkest telt nu zo’n 45 leden maar er is altijd versterking nodig, zeker voor grote evenementen. Het orkest treedt regelmatig op in de regio. Meer informatie staat op de website harmonieorkestamstelveen.nl.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Masha den Hartog, amstelveenseharmonie@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie