Remco Melles
Remco Melles kamermuziekdeamstel.nl

Uriël Ensemble brengt 'Klassieke muziek en suspense' in schouwburg

4 maart 2020 om 19:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Stichting Kamermuziek De Amstel presenteert op zondag 8 maart om 15.00 uur in de Schouwburg het concert 'Klassieke muziek en suspense' uitgevoerd door het Uriël Ensemble.
Een muzikale middag vol suspense met klassieke muziek en angstaanjagende verhalen. Een fascinerende combinatie van muziek en literatuur.

URIËL ENSEMBLE Het Uriël Ensemble heeft een uitgebalanceerd muziekprogramma samengesteld dat bestaat uit werken van J.S. Bach (delen van cello Suite V en VI), P. Hindemith (Solosonate opus 25 Nr. 3), B. van den Sigtenhorst-Meijer (delen uit de Sonate voor cellosolo opus 25), L. van Beethoven (duo voor klarinet en cello Wo0 27 Nr. 2), I. Stravinsky (Three pieces for clarinet Nr. 1) en Phyllis Tate (delen uit de Sonata for clarinet and cello).

REMCO MELLES De muziek wordt afgewisseld met H.P. Lovecrafts novelle, 'De muziek van Eric Zann'. Een verhaal geladen met spanning dat wordt verteld door Remco Melles acteur/verteller. Hij draagt ook poëzie voor van Edgar Allen Poe 'De Raaf', en van Godfried Bomans 'De oprechte moordenaar' waaruit, in soms licht ironische taal, wijsheid van inzicht spreekt.

Entree: Kassa Schouwburg 23,50 euro.
reserveerskda@gmail.com
www.kamermuziekdeamstel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie