Schrijver/columnist Arthur van Amerongen is zaterdag te gast bij Venstra.
Schrijver/columnist Arthur van Amerongen is zaterdag te gast bij Venstra. Harry Klunder

Libris Venstra viert Boekenweek met diverse activiteiten

5 maart 2020 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein viert de Boekenweek (7 tot en met 15 maart) met diverse activiteiten.

Schrijver/columnist Arthur van Amerongenis op zaterdag 7 maart vanaf 16.00 uur als eerste te gast bij de boekhandel. Hij wordt geïnterviewd door Rob Muntz en signeert zijn nieuwe bestseller ´Dwarsdenker des Vaderlands'. De toegang is gratis. Aanmelden via info@venstra.nl of 020-6419880.

Op zondag 8 maart vindt van 11.00 tot 18.00 uur het Boekenfeest plaats in de Annakerk. De auteurs Simone van der Vlugt, Jacobine van den Hoek, Machteld Siegmann en Robert Vuijsje geven acte de presence. Zie ook artikel op deze pagina. De toegang is vrij.

Auteur Ilja Leonard Pfeijffer komt vrijdag 13 maart naar Bibliotheek Stadsplein om te vertellen over zijn roman 'Grand Hotel Europa', een indrukwekkend boek over Europese identiteit, liefde in tijden van massatoerisme, en de spannende zoektocht naar het laatste schilderij van Caravaggio. Venstra organiseert de lezing in samenwerking met de bibliotheek. Aanvang 20.00 uur. Kaartverkoop via Bibliotheek Amstelland: 15 euro voor leden, 17,50 voor niet-leden.

Op zaterdag 14 maart vertelt Ish Ait Hamou van 13.00 tot 14.00 uur in Libris Venstra over zijn roman 'Het moois dat we delen´. Voor dat boek dook hij in de levens van Soumia en Luc om antwoord te krijgen op de vraag wat er gebeurt als de wegen van twee mensen uit totaal verschillende werelden elkaar kruisen. Toegang: vrij. Aanmelden via: info@venstra.nl of 020-6419880.

Libris Venstra sluit de Boekenweek af op donderdagavond 19 maart. Alex Boogers wordt dan geïnterviewd over zijn onlangs verschenen boek 'De zonen van Bruce Lee'. Alex Boogers reisde samen met zijn 17-jarige zoon langs de Westkust van de Verenigde Staten, op zoek naar sporen van Bruce Lee. Als opgroeiende puber in een onveilige omgeving klampte Boogers zich vast aan de inzichten van Lee. Inzichten die hij nu doorgeeft aan zijn zoon. Aanvang 20.00 uur. Toegang: 7,50 euro. Aanmelden: info@venstra.nl of via 020-6419880.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie