Afbeelding
Pixabay

Gelijkspel voor RODA ´23 en NFC

2 maart 2020 om 09:38 Voetbal

AMSTELVEEN RODA ´23 heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Nieuw-Utrecht in de tweede klasse B. In de vierde klasse speelde NFC met 2-2 gelijk tegen VVA Spartaan. De zaterdagteams kwamen dit weekend niet in actie.

ZONDAGVOETBAL

2B Nieuw Utrecht – RODA ´23 1-1 ( 0-0) RODA'23 moest binnen enkele dagen tweemaal aan de bak. Eerst werd er op dinsdag voor de beker gevoetbald tegen VVS "46. In dat duel kwam de Amstelveense ploeg met 1–0 achter te staan om toch 10 minuten voor tijd een gelijkspel te bewerkstelligen. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en daarin toonde RODA '23 zich de sterkste. Op zondagmiddag moest de Bovenkerkers in de competitie in 2B weer aan de bak op sportpark Rijnvliet in Utrecht waar met 1 – 1 gelijk werd gespeeld tegen de plaatselijke club, Nieuw Utrecht.

3C PVC – Ouderkerk 2-1 (0-0) In 3C was er een nieuwe nederlaag voor een toch redelijk spelend Ouderkerk dat uit bij PVC met 2-1 ten onder ging. Bij rust was het nog 0-0. De Ouderkerkse goal werd gescoord door Thijs de Dood.

4E NFC – VVA Spartaan 2-2 (2-0) In 4E kwam NFC niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen VVA/Spartaan. Na 45 minuten spelen leek er niets aan de hand want door goals van Kofi Anouake en Davy Oliemans stond de Amstelveense ploeg nog met 2-0 voor. Een mindere tweede helft koste NFC de overwinning. Toen kon VVA/Spartaan tweemaal scoren en zo een gelijkspel afdwingen. Op de ranglijst staat NFC er wel nog goed voor. De ploeg staan op de tweede plaats in 4E met 26 punten uit 13 gespeelde wedstrijden en volgt koploper TOG op de voet dat met een wedstrijd meer gespeeld 29 punten heeft.

5C OSC – Nautilus 5-1 Nautilus was in 5C een maatje te klein voor de thuisspelende koploper OSC uit Amsterdam