Eric Corton
Eric Corton Moeder aan de lijn

'Meet-up' met Eric Corton over mantelzorg in Amstelveen

19 februari 2020 om 16:14 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Een 'meet-up' over mantelzorg onder leiding van Eric Corton vindt op vrijdag 28 februari plaats in het Cobra Museum in Amstelveem. De organisatie 'Moeder aan de lijn' houdt deze meet-ups dit jaar in heel Nederland. De meet-ups zijn een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Ze moeten mantelzorg - en de gigantische last op de zorggevenden die daarbij vaak komt kijken - beter bespreekbaar maken. 

Onder leiding van presentator Eric Corton wordt er tijdens de meet-ups besproken en inzichtelijk gemaakt wat voor enorme impact mantelzorg kan hebben op de levens van zowel de verzorgenden, als voor degene voor wie gezorgd wordt. Tijdens de meet-ups wisselen mantelzorgers ervaringen met elkaar uit. Dat doen ze aan de hand van filmfragmenten uit de documentaire 'Moeder aan de lijn', die in beeld brengt hoezeer mantelzorg de levens van alle betrokkenen kan beheersen. 

De bijeenkomst om Amstelveen vindt van 14.00 tot 17.00 uur plaats in het Cobra Museum aan Sandbergplein 1 en wordt afgesloten met een hapje en drankje. Aanmelden is gratis en kan via moederaandelijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie