Scratch Marionetten speelt zondag ´Danie's Dolle Dierenwinkel´
Scratch Marionetten speelt zondag ´Danie's Dolle Dierenwinkel´ Pr

Voorstellingen in poppentheater in teken van dieren

20 februari 2020 om 07:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Het Amstelveens Poppenweekend heeft in het laatste weekend van de voorjaarsvakantie twee voorstellingen op het programa staan, die in het teken van dieren staan. Zaterdagmiddag 22 februari spelen Kees en Koos hun afscheidsvoorstelling 'Nee-Eend'. Op zondagmorgen 23 februari is 'Danie's Dolle Dierenwinkel' te zien van Scratch Marionetten. Beide voorstellingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

'Nee-Eend' is een vrolijke peutervoorstelling waarin meegespeeld mag worden. Er zijn liedjes over vervelen en er wordt geknuffeld met de donderwolk. De voorstelling is geïnspireerd op het bekroonde prentenboek van 2020 'Moppereend'. Kees en Koos brengen daarmee in Amstelveen hun laatste voorstelling. Eerder hadden ze succes met peutervoorstellingen als 'Aardig Molletje', 'Blij Visje' en 'Drakentongetje' die zowel in het poppentheater als buiten in het Broersepark te zien waren. 'Nee-Eend' begint zaterdag om 15.30 uur.

Scratch Marionetten speelt zondag ´Danie's Dolle Dierenwinkel´. Het verhaal gaat over Bibi die van haar moeder mag rondkijken in Danie's Dierenwinkel. De oude Danie laat zijn verzameling dieren zien. Daar zitten hele bijzondere tussen: meneer Piep de reuzenrat, Ella de dansende vogel en Dwiggy het dweilmonster. Aanvang 10.30 uur.

Het poppentheater staat aan Wolfert van Borsselenweg 85A. Kaartjes 9 euro per voorstelling. Reserveren via www.amstelveenspoppentheater.nl, of 020-6450439

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie