Kees van den Bosch spreekt bij Blankevoort over relatieproblemen en de oplossing ervoor

15 februari 2020 om 10:03 Opinie Deel je nieuws

Kees van den Bosch spreekt bij Blankevoort over relatieproblemen en de oplossing ervoor

 

Op dinsdag 25 februari houdt Kees van een Bosch bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649 in Amstelveen een lezing over het creëren en behouden van een goede relatie met je (levens)partner, met als titel ´Zelfinzicht: de oplossing voor relatieproblemen´.
Met de kennis, het inzicht en de uitvoering van onderling uitgewisselde rationele en emotionele ervaringen ontstaat bruikbaar inzicht en begrip in een relatie. Wederzijds inzicht verkleint de kans op escalatie en creëert veel ruimte voor autonomie, onderlinge waardering en vriendschap als waardevolle toevoeging aan de bestaande liefdesrelatie.
 

Kees van den Bosch (75) studeerde sociale pedagogiek, andragologie, psychologie en bedrijfskunde. Hij werkte 19 jaar bij het Sociaal Fonds Bouwnijverheid en stichtte in 1991 het Instituut voor Management en Bedrijfskunde. Hij deed post-HBO-opleidingen en in samenwerking met KEELE University de opleiding tot Master Business Administration (MBA). Van den Bosch doceerde psychologie, businessethiek en management, en werkte een periode samen met professor dr. P.C. van de Griend (†2001) inzake diens Mentaliteitenleer.
 

De lezing begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Entree: € 5,00

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie