Afbeelding
Archief

Dieven slaan tijdens training toe in kleedkamer Sporting Martinus

14 februari 2020 om 11:39 Inbraak

AMSTELVEEN Voetballers die dinsdagavond aan het trainen waren bij Sporting Martinus aan de Amsterdamseweg zijn het slachtoffer geworden van diefstal. Dieven drongen tijdens de training de kleedkamer binnen en gingen op zoek naar waardevolle goederen zoals jassen en mobiele telefoons die de voetballers daar hadden achtergelaten. De diefstal vond plaats tussen  19.00 en 20.00 uur. Er zijn meerdere goederen weggenomen. De politie heeft inmiddels enkele aangiftes hiervan binnenkregen maar denkt dat nog niet alle gedupeerden contact op hebben genomen.

De politie is ook op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van deze diefstal. Zij kunnen zich via met 0900-8844 melden en moete dan vragen naar het VVC-team van politie Amstelveen (VVC is de afkorting van Veelvoorkomende Criminaliteit). Wie liever anoniem wil blijven maar wel wil bijdragen aan het onderzoek, kan contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

In maart 2019 vond een soortgelijke diefstal plaats in de kleedkamers van RODA '23. De politie heeft toen ook uitgebreid onderzoek gedaan. Door aangiftes, goede getuigenverklaring en samenwerking tussen diverse politieteams kon de politie toen veel aangevers blij maken met het teruggeven van hun opgespoorde gestolen goederen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie