poster van Robin's theatervoorstelling
poster van Robin's theatervoorstelling Babette Labeij

Amstelvener met eigen theatervoorstelling in Podium Mozaiëk

13 februari 2020 om 12:59 Podiumkunsten Deel je nieuws

Robin van Veen (1990) komt met een eigen theatervoorstelling op 1 maart a.s. in Podium Mozaïek in Amsterdam.

Deze zanger/liedjesschrijver is zijn hele leven al actief in de muziek.

Na met heel veel (muziek-)plezier het HWC afgerond te hebben, vertrok hij naar het Conservatorium en studeerde popmuziek.

Na talloze bandjes, achtergrondkoortjes en coaching bij de Babette Labeij Music Academy (hij was o.a. vocal coach bij tv programma’s zoals het Junior Songfestival en The Voice of Holland) is het nu tijd voor zijn eigen muziek.

In een intieme setting brengt hij met een band luisterliedjes over de dingen die hem bezighouden; verlies, wanhoop, liefde en geluk.

Vanaf augustus heeft hij al een aantal opname sessies gehad met zijn band en na het uitbrengen van verschillende singles is daar dan nu zijn eerste theatervoorstelling.

Robin zegt hierover: “Ik heb zo enorm veel zin om mijn muziek te laten horen aan iedereen die wil luisteren. Het vertellen van verhalen in een lied en de connectie die mensen op verschillende manier hebben met mijn liedjes is het allerleukste wat er is”.

Ben je nieuwsgierig en wil je komen? Kijk dan op de website van Podium Mozaïek, er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar.

https://www.podiummozaiek.nl/programma/details/371047/schaduw+robin-van-veen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie