Afbeelding
Participe

Freedom Festival op Vrouwendag in Amstelveen

15 februari 2020 om 10:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Amstelveen viert op zondag 8 maart Internationale Vrouwendag met een Freedom Festival in het gebouw van  Platform C aan Stadsplein 99. Van 11.30 tot 17.30 uur is er een programma rond het thema 'Vrouw en vrijheid'. Verspreid over het hele gebouw wordt een gevarieerd programma aangeboden rond dit thema, uitgewerkt in de subthema's gezondheid, financiële onafhankelijkheid en sensualiteit. Er zijn interactieve workshops, presentaties, een talkshow en een markt onder de titel ´Vrouwenzaken´, waar vrouwelijke ondernemers zich kunnen presenteren. 

De officiële opening van  het Freedom Festival wordt om 12.00 uur verricht door wethouder Floor Gorden. De toegang is gratis.

Het festival wordt georganiseerd door het Comité Internationale Vrouwendag Amstelveen en ondersteund door Participe en meerdere vrijwilligers.

Het comité zoekt nog enkele dames die zich als vrijwilliger willen inzetten. Ook kunnen vrouwelijke ondernemers nog een kraampje op de markt 'Vrouwenzaken' huren. Info via vrouwendag2020@gmail.com

Meer informatie over het Freedom Festival is te vinden op www.participe-amstelland.nu/doe-mee/internationale-vrouwendag-1363/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie