Afbeelding
Amsterdamse Bos

Suzan & Freek in het Amsterdamse Bos

12 februari 2020 om 11:45 Muziek

AMSTELVEEN Ze wonnen afgelopen week een Edison, scoorden twee megahits met 'Blauwe Dag' en 'Als Het Avond Is', ze zijn gekroond tot 'Groep van het Jaar' en leverden een debuutalbum af dat direct 'Album van het Jaar' werd. Suzan & Freek presteerden het allemaal en zijn daarmee in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste artiesten van Nederland. Ze staan op zondag 16 augustus is het Bostheater in het Amsterdamse Bos.

De kaartverkoop voor het concert begint vrijdag 14 februari om 10.00 uur via www.liveatamsterdamsebos.nl.

Het duo kijkt ze nu al uit naar het optreden in het Amsterdamse Bos: "We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan", aldus Suzan & Freek. "We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen". We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben en zien jullie graag op zondag 16 augustus. 

Wie op de hoogte wil blijven, kan zich aanmelden voor het Facebookevenement om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom het concert: Suzan & Freek - Live At Amsterdamse Bos.

THE SLOW SHOW Eerder deze week werd ook bekend dat de Engelse indiepopband The Slow Show in het Amsterdamse Bostheater zal optreden op maandag 24 augustus. De kaartverkoop voor deze show begin ook vrijdag 14 februari om 10.00 uur via www.liveatamsterdamsebos.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie