De sporthal van ontmoetingscentrum De Meent staat tijdens de Speelstuif vol met leuke attracties.
De sporthal van ontmoetingscentrum De Meent staat tijdens de Speelstuif vol met leuke attracties. Werkgroep Speelstuif

De Meent komend weekend weer in teken van jaarlijkse Speelstuif

6 februari 2020 om 11:23 Evenementen

AMSTELVEEN Ontmoetingscentrum De Meent staat op zaterdag 8 en zondag 9 februariweer in het teken van de jaarlijkse Speelstuif. De Meent wordt dan veranderd in een speelparadijs voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze zijn na aankoop van een kaartje welkom op één of beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Wethouder Frank Berkhout verricht zaterdag 8 februari om 10.00 uur de officiële opening van de Speelstuif. het evenement wordt jaarlijjks door honderden kinderen bezocht.

VRIJWILLIGERS Even was het nog de vraag of het evenement wel door kan gaan vanwege een tekort aan vrijwilligers. Inmiddels is die dreiging van de baan vanwege nieuwe aanmeldingen. Maar de organisatie is nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers de komend weekend een handje willen helpen. Aanmelden kan via speelstuif@live.nl

WESTERN Het thema van de Speelstuif is dit jaar is het thema: ´Western´, een groot deel van de activiteiten heeft een uitstraling die bij dat thema past. Kinderen die dat leuk vinden, kunnen verkleed als comboy komen, maar dat hoeft niet. En als ze trek hebben gekregen van het rennen en klauteren in de speelhal, kunnen ze in de ´Saloon´ lekkers vinden om de trek te stillen.

Kinderen kunnen tijdens de Speelstuif meedoen aan diverse doe-spellen en zich laten schminken. Ook kunnen ze knutselen, tekenen met zand of een leuke speurtocht maken. De sporthal wordt Traditiegetrouw omgebouwd tot een groot speelparadijs met diverse (goedgekeurde) attracties en springkussens, zoals de Happende Haai. Ook is er een griezelige spookhuis.


KAARTVERKOOP Kaarten zijn nog te koop aan de balie in De Meent aan Orion 3. Per dag worden er maximaal 500 kaarten verkocht. In de voorverkoop kosten de kaarten 6,50 euro per dag (inclusief limonade, popcorn, broodje en een ijsje). Tijdens de Speelstuif kost een kaartje 7 euro per dag voor een kaart (kaartverkoop stopt als de maximale capaciteit is bereikt).
Houders van de Amstelveenpas krijgen per kind voor één dag een toegangskaartje gratis. Ze moeten dan wel vooraf een toegangskaart halen.
 

Voor meer informatie over de Speelstuif:  https://www.facebook.com/Speelstuif

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie