Scène uit 'Plons' van Renate Moeskop en Milan Schleijpen.
Scène uit 'Plons' van Renate Moeskop en Milan Schleijpen. Moon Saris

Kleine kikker Kiki op avontuur in Poppentheater Amstelveen

24 januari 2020 om 09:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Renate Moeskop en Milan Schleijpen spelen zondag 26 januari de voorstelling 'Plons' (4+) in het Amstelveens Poppentheater aan Wolfert van Borsselenweg 85a. Het verhaal gaat over kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje.

Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet ook een libelle die naar werelden kan gaan, waar de jonge kikker nog niet is geweest. Langzaam verandert Kiki. Ze wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land. Ze ontmoet nieuwe dieren, de rups en de ooievaar. Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie?

De voorstelling begint om 14.30 uur. Toegang 9,00 euro. Reserveren kan via https://amstelveenspoppentheater.nl/ of 020-645.0439.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie